Νέα & Ανακοινώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

07/06/2020

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

εδώ θα βρείτε τoυς συνδέσμους για τη σύνδεση των μαθητών στα διαδικτυακά σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιουνίου.

Αρχικά, σας προτρέπουμε να παρακολουθήστε το εισαγωγικό βίντεο με τη φετινή έρευνα της εταιρείας επαγγελματικού προσανατολισμού LΑΒΟRA αναφορικά με τη σύγχρονη αγορά εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος. Το βίντεο αυτό είναι ήδη διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/wZF2gB24cvM


Κυριακή 7 Ιουνίου


4ο Επιστημονικό Πεδίο: 16:00-17:00:


https://youtu.be/W1P5eFgd-iI2ο Επιστημονικό Πεδίο: 17:00-18:30:


https://youtu.be/Xk7edCf4KVM3ο Επιστημονικό Πεδίο: 18:30-19:30:


https://youtu.be/CslapBTsCAw1ο Επιστημονικό Πεδίο: 19:30-20:30


https://youtu.be/JFa5v4uG6MsΜαθητές Α Λυκείου - Γυμνασίου: 11:00:


https://youtu.be/nesNs4GKXrcOι μαθητές του ΕΠΑΛ θα πρέπει στις 12.00 να μπουν στην παρουσίαση της Α΄ Λυκείου για να εκφράσουν τις απορίες τους και αργότερα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του επιστημονικού πεδίου στο οποίο αντιστοιχεί η ειδικότητά τους.Σημαντικές διευκρινίσεις

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης κάθε επιστημονικού πεδίου, θα μπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας.


Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα πρέπει να λύσουν όλες τις απορίες τους για να μπορέσουν μετά να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους. Το φροντιστήριο μπορεί να βοηθήσει στην υποβολή του μηχανογραφικού, όχι όμως και να λύσει απορίες σχετικές με το περιεχόμενο των σπουδών ή τις προοπτικές κάθε Σχολής, οπότε χρειάζεται οι μαθητές να θέσουν τις ερωτήσεις τους στον ειδικό σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού που θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση.


Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου που θα ήθελαν να ενημερωθούν και για συγκεκριμένες κατευθύνσεις, μπορούν να παρακολουθήσουν και τις απογευματινές παρουσιάσεις της Β΄ και της Γ΄ Λυκείου, τις σχετικές με τα επιστημονικά πεδία.


Αν οι σύνδεσμοι δεν ανοίγουν, δοκιμάστε να το ανοίξετε απευθείας από την εφαρμογή του You Tube ή της Google.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.