Ποιοι είμαστε

Το καλοκαίρι του 1999 δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Γούναρη 57, η ανοδος, από τους φιλολόγους  Νίκο Άκουρο και Δημήτρη Καρανάσιο και από τον μαθηματικό Σπήλιο Καλύβα. Από τότε έως και σήμερα η ανοδος δε σταμάτησε να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις καινούργιες ανάγκες που τα νέα δεδομένα στο χώρο της παιδείας κάθε φορά επιβάλλουν.

Στόχος του φροντιστηρίου ανοδος ήταν και είναι να στέκεται δίπλα στο μαθητή και να προσπαθεί με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες να βοηθήσει στην επίτευξη των πιο υψηλών απαιτήσεων. Το αποτέλεσμα της όλης αυτής προσπάθειας είναι το φροντιστήριο ανοδος να αποτελεί ένα πρότυπο χώρο εκπαίδευσης όπου μαθητές της Πάτρας και των γύρω περιοχών επιλέγουν προκειμένου να επιτύχουν την πλέον κατάλληλη υποστήριξη και αρωγή μέσα από προγράμματα σπουδών επικεντρωμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Γι' αυτό λοιπόν η απόφαση σου θα γίνει πιο εύκολη εφόσον συναντηθούμε από κοντά, στο φροντιστήριο ανοδος, όποια μέρα και ώρα διαλέξεις. Στη συνάντησή μας θα λάβεις και όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα, τους καθηγητές και τις κατευθύνσεις σπουδών.